gabriella-jasmines

Alla inlägg under februari 2012

Av Gabriella Agorander - 21 februari 2012 10:56

Sjukt gött med en ledig dag mitt i veckan! Visserligen ska jag jobba lördag men brukar tycka att det är helt okey ändå :) Vi är ett skönt gäng inne då så blir myspys!


Konstaterade igår vilken sjukt rolig o späckad vecka jag har framför mig, eller rättare sagt helg. Idag ledigt (vilket innebär att "ta reda på kurvors lutning".. matte..) med liten stadstur och kanske en kaffe hos frugan? Sen är det jobba jobba fram till fredag då det sen är förfest hos Larre, sen spelning på Plaza för Bobby Sant som ska ha releasefest.

Mannen ska iväg till sin Morfar med sin Pappa för att leta firrar, so I'm going solo.

Sen på lördag är det upp o jobba sen direkt iväg till frugan som ska få fira av sin födelsedag. På söndag är det bara tillåtet att vara lagomt bakis för på eftermidagen ska jag iväg med jobbet och bowla efter lite mys på relaxavdelningen. Jisses amalia. Tur att jag är ledig på måndag då :D












 

På fredag är det också äntligen dag för lite städ-möte på jobbet. Behövs kan jag lova. Skulle vart idag men jag är ledig o då flyttades det fram till fredag eftersom jag verkligen behövde vara hemma o ta det lugnt o bli frisk. 



Aja, efter världens längsta frulle (ÄLSKAR FRUKOST) så ska jag nog kanske ta tag i mitt liv. Eller?













 












Av Gabriella Agorander - 20 februari 2012 06:44

Godmorgon!

Fy bubblan för förkylning alltså. Snorar o snörvlar och jag önskar verkligen att det funnits en tredje dag på helgen. Vill inte jobba idag! Känner mig som en liten unge som "vill inte, vill inte". Haha. Men är väl bara att rycka tag i sig o dra iväg :)


Kl 14.40 idag är det dags för läkarbesök. Halsspecialist. Ska bli skönt att äntligen få reda ut mina halsmandlar. Tänk va gött om jag kan få ta bort dem?! Men man ska väl inte ta ut ngt i förskott. Och jobbet, my lord... får se vad de säger där när jag ska gå tidigare en måndag? Alltid värst på måndagar.  Hoppas Ingrid är frisk idag bara. Vill inte köra repeat på förra, då lägge jag mig under en snöhög o kommer inte fram igen!!! ;)


Have a nice day!

Av Gabriella Agorander - 19 februari 2012 17:57


Sitter och lyssnar på Bobby Sant som är en kompis bekant. Han har precis fått släppa en CD och den är jätte mysig! Lyssnar igenom den nu för ska nog på hans spelning på fredag. :) Just nu bråkar jag samtidigt också med min ENTER-knappt upptäckta jag i detta nu, jäkla dator som inte bara kan fungera som den ska! Jag har lyckats döda en och den här inte långt efter nu på 1 vecka. Känns mkt lovande... Not. Kan ju inte ens byta rad! Får nog gå och låna min kärestas dator tror jag bestämmt. Aja.                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Idag har det varit en typiskt lugn söndag. Väcktes av Robert som  satte sig på huvudet på mig, fick i migen fet frulle sen drog vi en sväng till IKEA och Bergvik. Blev ett set med tallrikar, sänglampa + en tröja till mig samt bärbar mus och tangentbord till hemmet. :) Sen så kom Larre och hämtade upp mig på långpromendad med Deras vovve Montana, ut i skogen bar det :) Mysigt o träffa min Larre-man.                                                                                  


Lycklig Hund :)

Ahaa, dubbelklick ger mellanrum.



Sedärja!  Nu styrs stugan upp. Nu väntas en måltid (kyckling, wok och pasta med chili, namnam!) och längtar efter att mannen min ska komma hem. Mys-sugen. :) 


peace



































Av Gabriella Agorander - 19 februari 2012 17:33

 


Såhär spenderar man en lördags förmiddag. Är rätt nöjd över att jag inte var cross-fru idag nu när jag tittar ut genom fönstret. :)







Och julklapparna från Elin hittade sin plats direkt. :)  

Av Gabriella Agorander - 19 februari 2012 17:31

 


Ibland ska man låta saker rinna mellan fingrarna och komma ihåg att alla är olika, har sina egenheter och att man får ta dem för dem de är. Gjorde det idag och känner mig som en jäkla bra vän för det. Villkorslös kärlek.

Av Gabriella Agorander - 17 februari 2012 17:30

Yes, så illa var det. Men nu är den över! Har varit underbemannade på jobbet precis VARJE dag. Och jag är ju näst på tur efter husfrun på ansvar och styra stället. Men att vara 4 personer på 70 rum var inte okej.

Men sen har det ju faktiskt varit alla <3- dag också. Mannen kom med blommbukett och bjöd på bio (This means War, sketa bra!) :) Jag gjorde en skattkarta med gelehjärtan som lockbete och Dolph Lundgrens bok som skatt, och ett kort med kärlekshälsning på som jag gjort själv. Var jätte mysigt!

Idag har jag snörvlat och hostat mig igenom dagen på jobbet och sen drog jag direkt till frugan för att fira hennes 22 årsdag. Men hon ligger med influensa så inget vilt denna helg. Ska inte göra någonting av vikt denna helg tänkte jag. Bara VA! Inte tänka jobb, matte, träning o måsten. Ska köpa en sänglampa o ta med mig min nya bok (sista delen av Eragon, bra shit) till sängen för intensiv och grundlig relationsstart. 


Over and out!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards